Het weeshuis voor zonnepanelen

Word partner!

Word partner!

Stichting ZonNext

info@zonnext.nl

Een groene samenwerking: Petrakerk en Refurn slaan de handen ineen

Gepubliceerd: 4 juni 2024

Tijdens ons gesprek met Jeroen van de Petrakerk in Harderwijk, kregen wij inzicht in een prachtige samenwerking met onze partner, Refurn. In onderstaand artikel vertelt Jeroen je er graag meer over.

“De Petrakerk wil niet alleen spiritueel groeien, maar ook actief meewerken aan een groenere wereld,” begint Jeroen. “We zoeken altijd naar manieren om onze invloed op het milieu te verkleinen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.” De samenwerking met ZonNext en Refurn ontstond door hun gedeelde visie op duurzaamheid. “Toen we hoorden over ZonNext/Refurn en hun missie om gebruikte zonnepanelen een tweede leven te geven, wisten we dat dit een kans was die we niet konden laten liggen,” legt Jeroen uit. “Het paste perfect bij onze eigen inzet voor milieubewustzijn en het verminderen van afval.”

Gebruikte zonnepanelen

Refurn, onze partner die gespecialiseerd in het recyclen en hergebruiken van zonnepanelen, bood de Petrakerk een duurzame oplossing om hun energieverbruik te verminderen. Door gebruikte zonnepanelen te installeren, kon de Petrakerk niet alleen hun ecologische impact verminderen, maar ook besparen op energiekosten op de lange termijn.
“Wat ons echt aansprak was niet alleen hun toewijding aan duurzaamheid, maar ook hun expertise en betrokkenheid bij het vinden van de beste oplossingen voor hun klanten,” zegt Jeroen. “Hun team heeft ons door het hele proces begeleid, vanaf het eerste gesprek tot aan de levering, en heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep.”

Samenwerking

De samenwerking tussen de Petrakerk en ZonNext/Refurn is een goed voorbeeld van hoe organisaties samen kunnen werken om een positieve impact op het milieu te hebben. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen en hernieuwbare energiebronnen, laten ze zien dat duurzaamheid niet alleen mogelijk is, maar ook praktisch en kosteneffectief kan zijn.

“We zijn ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt,” zegt Jeroen met een glimlach. “Deze samenwerking met ZonNext/Refurn heeft niet alleen onze ecologische voetafdruk verkleind, maar heeft ook onze gemeenschap geïnspireerd om na te denken over hun eigen impact op het milieu. Het is een stap in de goede richting, en we hopen dat meer organisaties ons voorbeeld zullen volgen en met een partij als ZonNext/Refurn in zee gaan.”

Laatste nieuws

Contact met ZonNext Contact met ZonNext
Direct contact

Zet hier de eerste stap om de energietransitie te bevorderen! Laat hier uw gegevens achter, dan neemt ZonNext binnen drie werkdagen contact met u op.

Partner worden
Terug naar de pagina