Het weeshuis voor zonnepanelen

Word partner!

Word partner!

Stichting ZonNext

info@zonnext.nl

Hoe werkt het?

1. Donatie

Wij halen de zonnepanelen kosteloos bij u op. U meldt de panelen aan door te mailen of ons te bellen. Ook is het mogelijk om afspraken te maken over periodieke ophaling bij doorlopende aantallen. Wees voorzichtig met het demonteren en verpak de zonnepanelen goed. Alleen zo kunnen wij de gebruikte of restpartijen zonnepalen mogelijk hergebruiken!

2. Opknappen

Eerst inspecteren wij de zonnepanelen visueel. Vervolgens reinigt en test ZonNext uw ingeleverde panelen. Alleen zonnepanelen die binnen de strenge kwaliteitskaders van de test vallen, laten wij door en krijgen onze goedkeuring. Van ieder getest paneel worden de resultaten traceerbaar opgeslagen. Een testrapport wordt meegeleverd aan de afnemer.

3. Hergebruik

Stichting ZonNext zoekt maatschappelijke bestemmingen voor de gekeurde zonnepanelen. Hiermee willen we de energietransitie ook bereikbaar maken voor locaties en maatschappelijke organisaties waarvoor dit moeilijker is. Denk hierbij aan: buurthuizen, wijkcentra, sportclubs, goede doelen, vrijwilligersorganisaties en scholen.

4. Vertellen

Wij delen onze opgeleverde projecten met de buitenwereld. Ter inspiratie en ter promotie. Graag zetten we hiermee ook onze partners in de spotlights, die de mooie projecten mogelijk maakten. Onze partners geven zo zichtbaar invulling aan hun rol in de maatschappij.

Veelgestelde vragen

Kan ZonNext ook omvormers en montagemiddelen leveren?

Ja, dit kunnen wij. Wij leveren gereviseerde omvormers via onze partner HR Premium Parts. Voor montagemiddelen bepalen we per project wat mogelijk is. Dit onderdeel is nog in ontwikkeling. Ook hier werkt ZonNext aan hergebruik.

Kosten de zonnepanelen van ZonNext geld?

Ja, wij rekenen richting maatschappelijke organisaties kostprijs, met een kleine opslag voor instandhouding van ZonNext. Bij commerciële bestemmingen is onze prijs marktconform. De extra marge die we hiermee behalen, gebruiken wij om de kostprijs te drukken.

Ik wil liever niet dat ZonNext mijn naam noemt als donateur/partner, kan dit?

Uiteraard kunt u anoniem blijven. Dit is een manier voor ZonNext om wat terug te kunnen doen voor onze partners. Als dit niet gewenst is, geef dit aan, dan houden wij hier rekening mee.

zoals gezien op

Een maatschappelijke herbestemming voor jouw oude panelen. Ontdek onze cases.

Coming soon

Ontwikkelingshulp

Niger
Coming soon

Petrakerk

Harderwijk
Coming soon

Hockeyclub MHC

Dieren

Marineterrein

Amsterdam
Contact met ZonNext Contact met ZonNext
Direct contact

Zet hier de eerste stap om de energietransitie te bevorderen! Laat hier uw gegevens achter, dan neemt ZonNext binnen drie werkdagen contact met u op.

Partner worden
Terug naar de pagina